Crescent

Crescent sähköpyörä

 Gresent sähköpyörä
 Säästä voimiasi sähköpyörällä!
Crescentin uudella sähköpyörällä ajaminen on kevyttä ja mukavaa myös ylämäessä, polkemista avustaa 250w:n sähkömoottori, joka sijaitsee pyörän etunavassa.
Sähkömoottori toimii vain poljettaessa ja kytkeytyy toiminnasta, jos polkeminen lopetetaan tai jarrukahvaa painetaan. Akusta riittää yhdellä latauksella virtaa noin 50 km matkalle. Pyörässä on kolme vaihdetta sekä jalka- ja käsijarrut.
Ajomukavuutta lisäävät säädettävä ohjainkannatin, ergonomisesti muotoillut kädensijat, joustoistuinkannatin sekä 28" pistosuojatut heijastinsivurenkaat.
Hinta: 1699€


Osta Crescent ettei tarvitse katua!

 ToveTove
 Tove kutsuu pyöräilemään. Tyylikäs muotoilu, pysty ajoasento ja 7-v napavaihteisto. Kolme värivaihtoehtoa, musta, vaaleansininen ja vihreä. Napadynamovalaisimella.
Hinta: 729€
 SmygeSmyke
 Smyge: Perinteinen miesten pyörä. Tukeva runko, seitsemän vaihdetta ja pysty ajoasento tekevät siitä kunnon vanhanajan matkantekijän entistä kevyt kulkuisempana.
Hinta: 639€

 SkansSkans
 Skans: Käytännöllinen 7-vaihteinen citypyörä. Säädettävä ohjainkannatin ja pistosuojatut renkaat. Kolme eri väriä, punainen, valkoinen ja vaaleansininen.
Hinta: 639€
 CastorCastor
 Castor: Käytännöllinen 7-vaihteinen citypyörä. Vakiona mm. säädettävä ohjainkannatin ja pistosuojatut renkaat. Runkokoot 51, 55, 59 ja 62cm.
Hinta: 639€

 KlinteKlinte
 Klinte: Perinteinen naisten pyörä, jossa on leveä ohjaustanko ja miellyttävän pehmeä istuin. Pysty ajoasento ja seitsemän vaihdetta.
Hinta: 639€
 KebneKebne
 Kebne: Hyvin varustettu hybridipyörä vaikkapa työmatkoille. Säädettävä ohjainkannatin, 24-vaihdetta, tehokkaat levyjarrut ja pistosuojatut renkaat.
Hinta: 819€

 ValeVale
 Vale on menopeli kouluteille ja vapa-aikaan. Matalarunkoisena ja 24-tuuman renkailla sitä on näppärä käsitellä. Varusteltu joustohaarukalla ja V-jarruilla. 21-vaihdetta.
Hinta: 499€

 LoneLone
 Lone: Tyttöjen 24-tuumainen. Kevyt ajettava ja helppo käsitellä, 7-vaihdetta sekä jalka- ja käsijarru. Hyvännäköinen ja hyvin varusteltu pyörä, jolla on ilo pyöräillä.
Hinta: 529€
 GrimGrim
 Grim: Poikien 20-tuumainen pyörä dirt-tyylisillä teipeillä. Joustohaarukka vaimentaa töyssyt ja vauhti pysähtyy käsi- ja jalkararruilla.
Hinta: 239€

Bjarke maastopyörä

 Bjarke
 Bjarke maastopyörät ovat parhaimmillaan metsäpoluilla ja hiekkateillä, mutta niiden sporttisuus jatkuu myös asfalttiteillä. 24-vaihdetta ja lukittava jöustohaarukka.
Hinta: 499€Lisää malleja löydät Crescentin sivuilta www.crescent.fi